El Vilafortuny guanya el Duesaigües a domicili per 1 a 4 en un partit ajornat

Partit disputat pel Vilafortuny a l'estadi municipal, aquesta temporada

El Vilafortuny va disputar, aquest passat dimecres, un partit contra el Duesaigües que tenia ajornat de la primera volta de la temporada. L'equip cambrilenc va aconseguir una clara i còmoda victòria a domicili per un clar 1 a 4, malgrat el fred i el fort vent que va bufar durant el partit. Gairebé a les acaballes de la primera part, en el minut 45, Pelos avançava els cambrilencs al marcador, que aconseguien marxar al descans amb un resultat favorable. Després del descans, en el minut 15 de la represa, novament Pelos feia el 0 a 2 pel Vilafortuny que, cinc minuts després tornava a marcar mitjançant Fondreda. Amb el marcador a favor, l'equip cambrilenc va anar a rematar la victòria i, en el minut 30 de joc, Gordi feia el 0 a 4. Dos minuts després, els locals escurçaven distàncies en el marcador amb un gol de penal, però ja no van inquietar el triomf del Vilafortuny.

Per altra banda, la Federació Catalana de Futbol ha donat per perdut el partit que el Vilafortuny havia de disputar contra el Riudecols, el passat 3 de març, el qual va ser suspès. La Federació ha donat la victòria al Riudecols per 0 a 3, per considerar que el Vilafortuny era el responsable d'aquesta suspensió.