Cultura

Diversitat de gèneres en la 32a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils

Per Redacció



El cambrilenc Pau Baiges serà l'encarregat de donar el toc local amb un concert de piano al castell de Vilafortuny
El Festival Internacional de Música de Cambrils arriba enguany a la seva 32a edició i se celebrarà del 4 al 26 d'agost.

La programació d'enguany compta amb un total de nou actuacions, on destaquen, per exemple, l'artista Dulce Pontes, que presentarà el seu nou disc El corazón tiene tres puertas; la "cantaora" Estrella Morente, que també presentarà nou disc, o la dansa clàssica de Julio Bocca i el Ballet Argentí. Les tres actuacions se celebraran als
jardins del Parc Samà.

La música clàssica, bressol d'aquest festival, estarà representada per la Kammerorchester Berlin, amb la direcció de Katrin Scholz, que ens oferiran la música de Mozart en l'any en què se celebra el 250 aniversari del seu naixement, als jardins del Parc Samà. La parròquia de Sant Pere acollirà el quartet de corda Quiroga de Prosegur, que ha guanyat recentment El Primer Palau, dins del cicle de concerts competitius de joves intèrprets del Palau de la Música. També els solistes de l'Orquestra Simfònica Europea Mediterrània oferiran un concert al castell de Vilafortuny.

Pel que fa als intèrprets locals, enguany el músic cambrilenc Pau Baiges oferirà un concert de piano al castell de Vilafortuny, i les veus del cor de cambra femení Scherzo, de Vila-seca actuaran a l'ermita de la Mare de Déu del Camí.

En aquesta edició, el jazz ve de la mà de Djangologie, que recull la tradició del gipsy-swing, estil creat pels músics d'ètnia gitana a l'Europa central, seguint les passes marcades pel mestre Django Reinhardt. L'actuació serà al castell de Vilafortuny.

Comenta aquest article