Cultura

El professor de meditació Ramón Leonato presentarà el seu llibre "Respuestas al corazón", aquest diumenge al Mara's

Per Berta Ruiz



Imatge de la portada del llibre Respuestas al corazón de Ramón Leonato
Aquest proper diumenge, a partir de les 19.30 hores al Mara’s bar cultural, tindrà lloc una Jam session poètica-musical, juntament amb la presentació del llibre “Respuestas al corazón” de Ramón Leonato, en el marc del programa A Cambrils, Petits Luxes. Tal com ha explicat Ramón Leonato a Revista Cambrils Diari Digital, l’obra consisteix en una sèrie de pensaments contemplatius –concretament 365–, un per a cada dia de l’any. El llibre comença el dia 21 de març, coincidint amb l’inici de la primavera, i segueix el curs de les estacions de l’any, imitant el cicle de la vida, segons ha explicat l’autor.
Es tracta d’una obra que, “obre un espai diari al silenci i la pau de la introspecció com a realitat espiritual de l’home” i es pot llegir d’una manera circular, és a dir, el llibre es comença a llegir el dia que el compres i cada dia llegeixes una sèrie de pensaments i d’idees. A banda, tal com ha explicat Leonato, a través de la pàgina web www.meditaya.com es van indicant les pràctiques diàries de meditació a seguir per posar en exercici pràctic cada idea o pensament positiu que s’exposa en el llibre.

Ramón Leonato, que dirigeix la Sociedad Española de Meditación, ha manifestat que l’objectiu principal del llibre és “crear un procés de transformació i de canvi de perspectiva per tal de trobar el benestar, la pau amb un mateix i amb tot allò que es rodeja”. La meditació que ensenya la Sociedad Española de Meditación combina diferents tècniques i una filosofia pràctica per canviar l’experiència de vida i d’existència.

Comenta aquest article