Esports

Les patinadores Maria Rius i Vània Hurtado obtenen el diploma de nivell B i Laia Gavaldà el diploma de certificat

Per Redacció

Patinadores del CP Cambrils que van participar a la prova de nivell B: Teodora Busdugan, Carla Bazagoitia, Vània Hurtado i Maria Rius; darrere Mireia Guinjoan (entrenadora), Blanca Pérez, Anca Lavinia, Sara Montull i Sheila Hurtado (acompanyant)

Aquest passat diumenge 3 de març, deu patinadores del CP Cambrils es van presentar a la 1a convocatòria de proves de nivell B i certificat. La prova va tenir lloc a Valls, i només tres de les deu patinadores cambrilenques que es van presentar van obtenir el diploma. En el nivell B, les patinadores Maria Rius i Vània Hurtado van superar la prova després d'executar correctament el seu disc, obtenint així el diploma de nivell B. Quant al nivell certificat, la patinadora Laia Gavaldà va fer correctament també els integratius requerits al disc d’aquest nivell, obtenint el diploma de certificat. D’aquesta manera la Laia pot passar al patinatge de competició federat en la categoria aleví que és la que correspon a la seva edat. La resta de patinadores que no van superar la prova tindran noves oportunitats properament.

El grup de xou del CP Cambrils al campionat d'Espanya

Les setze patinadores que formen el grup de xou del CP Cambrils participaran demà, dissabte 9 de març, al campionat d’Espanya de grups xou que es celebrarà a Reus, amb la seva coreografia "Secrets", després de classificar-se en la 7a posició al campionat de Catalunya. Aquestes mateixes patinadores també van participar el passat 24 de febrer al festival de patinatge artístic organitzar pel CP Jove de Salou, al qual van ser convidades.

Patinadores que van obtenir el diploma de nivell B, Maria Rius i Vània Hurtado amb l'entrenadora Mireia Guinjoan

Patinadores que es van presentar a la prova de certificat, Núria Cardona i Laia Gavaldà, amb l'entrenadora Mireia Guinjoan

Comenta aquest article