Informació general

La Guàrdia Civil deté dos eslovacs a Cambrils i a La Pineda que es dedicaven a captar dones per explotar-les sexualment

Per Redacció

Imatge dels habitatges on la Guàrdia Civil ha actuat a Cambrils

L’equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Salou ha detingut dos eslovacs, a Cambrils i a La Pineda, que es dedicaven a captar dones per explotar-les sexualment a Espanya. Per aquesta activitat, els detinguts utilitzaven dos pisos en els quals es produïen les trobades, amb fortes mesures de seguretat i on les dones estaven sotmeses a una vigilància permanent. Els serveis sexuals eren anunciats en la secció per a adults de la premsa local i a internet, oferint un 2x1.

Les investigacions van començar quan una de les dones va aconseguir escapar d’un dels habitatges i va denunciar l’extorsió que estava patint ella i les seves companyes. Es va posar en marxa un dispositiu policial per a rescatar les víctimes i procedir a la detenció dels proxenetes. Les dones no parlaven bé l’espanyol i no coneixien exactament la direcció dels domicilis. Això va dificultar la localització dels proxenetes, però finalment es va localitzar L.S. a un habitatge de Cambrils i a P.H. a un pis de La Pineda, els quals van ser detinguts.

Després de realitzar els registres en ambdós domicilis es van intervenir diverses càmeres de vigilància, diners en efectiu, 11’5 grams de marihuana, una defensa extensible i una pistola de descàrregues elèctriques que, segons consta a la denúncia, hauria estat utilitzada contra les dones per intimidar-les i contra un gos que hauria mort a conseqüència de les descàrregues produïdes.

Els detinguts, com autors de delictes contra la llibertat i indemnitat sexual i tràfic de drogues, van passar a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Reus.

Comenta aquest article