Esports

El CB Cambrils planta cara al líder però cau derrotat en l'últim moment

Per Redacció

Marc Hernando anota, en l'últim segon, la darrera cistella del segon període, en el partit d'ahir davat el Bàsquet Sitges

CB Cambrils 63 - Bàsquet Sitges 79

El CB Cambrils va caure derrotat en el partit ajornat d'aquest darrer cap de setmana i que es va jugar ahir a la nit al Palau Municipal d'Esports cambrilenc. I ho va fer davant el líder de la categoria, el Bàsquet Sitges, en un partit que els cambrilencs van tenir controlat fins a l'inici del darrer període. El primer quart va començar amb les forces ben igualades entre els dos equips, amb avantatges pel Cambrils i en algun moment puntual pel Sitges, arribant-se al final del període amb el resultat de 16 a 11 a favor del CB Cambrils. En el segon període, els cambrilencs van mostrar el seu encert i una gran intensitat en el joc la qual cosa va permetre arribar a la mitja part amb el resultat de 36 a 27, nou punts amunt pel Cambrils. En el tercer període el Sitges va retallar distàncies i es va arribar al final d'aquesta part amb el marcador de 51 a 50, encara un punt amunt pel Cambrils. En el quart període és quan es va decantar el resultat cap el Sitges. Un parcial de 0 a 11 va marcar l'inici d'aquesta part i tot i els intents dels cambrilencs de retallar distàncies, un nou parcial de 0 a 9 a manca de tres minuts pel final va sentenciar el partit.

Aquest proper dissabte, el CB Cambrils té un altre partit força complicat ja que jugarà a la pista del Club Bàsquet Morell, el segon classificat de la categoria.

Comenta aquest article