Informació general

L'Escola d'Hoteleria acull l'assemblea general de l'Associació Catalana d'Estacions Nàutiques

Per Cristina Sierra

Un moment de la reunió dels representants de les estacions nàutiques, ahir, a l'Escola d'Hoteleria

L'Escola d'Hoteleria i Turisme va acollir, ahir al matí, l'assemblea general de l'Associació Catalana d'Estacions Nàutiques, que va servir per definir els objectius a aconseguir per aquest 2013. L'assemblea, presidida pel president de la Federació d'Estacions Nàutiques –Joan Campolier–, va comptar amb la participació dels presidents de les estacions nàutiques de Sant Carles de la Ràpita, Delta de l'Ebre, Costa Daurada, Vilanova i la Geltrú, Santa Susanna, Estartit-Illes Medes i Roses–Cap de Creus.

El gerent de l'Estació Nàutica Costa Daurada –Jordi Rom– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que, "avui aprovem el pla d'acció que volem dur a terme aquest any. Hi ha objectius ambiciosos i estem decidint les accions que farem". Segons va apuntar Rom, l'Associació Catalana d'Estacions Nàutiques vol participar al Saló Nàutic de París, "un dels més importants d'Europa", i vol repetir al Saló Nàutic de Düsseldorf, "la fira nàutica més important del món". Rom va afirmar que també s'estava parlant sobre la celebració de festes del mar.

D'altra banda, el gerent de l'Estació Nàutica Costa Daurada va fer referència al turisme que s'espera per aquest 2013. "Enguany l'operador diu que hi ha una previsió de creixement del 25% del mercat rus", va manifestar. Un cop es va acabar l'assemblea, els presidents de les estacions nàutiques catalanes van dinar a l'Escola d'Hoteleria, acompanyats de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, del regidor de Turisme de Cambrils –Xavier Martí, i dels regidors de Turisme dels ajuntaments de Salou i l'Ametlla de Mar.

Comenta aquest article