Els regatistes cambrilencs Joan Miquel Armengol i Albert Armengol queden sisens a la final del campionat de Catalunya de 420

El cambrilenc Mon Cañellas, al centre de la imatge, va aconseguir la primera posició a la regata d'Arenys de Mar

Les tripulacions de 420 del Club Nàutic Cambrils es van desplaçar a Platja d’Aro, aquest passat cap de setmana (2 i 3 de març) per a disputar la final del campionat de Catalunya de 420, la XXV Carnaval Race. Després de realitzar les tres proves previstes de diumenge amb un vent del sud entre 7 i 14 nusos,  els germans Joan Miquel Armengol i Albert Armengol van quedar en la 6a posició de la classificació general i la tripulació femenina formada per Rosa Ribas i Ester Bono, en 12è lloc de la general i terceres en categoria femenina. Tenint en compte que dissabte no es van poder realitzar les proves previstes per falta de vent, els participants al campionat de Catalunya van realitzar un total de cinc proves en tota la competició.

Regata els Salats

El mateix cap de setmana, al CM Torredembarra, es va celebrar la regata d’Optimist Els Salats en la que els regatistes de Cambrils van aconseguir uns grans resultats. Dissabte, es van poder realitzar les tres proves previstes amb unes molt bones condicions meteorològiques, vent de garbí de 8-12 nusos i mar de fons. Tot l’equip del CNCB van fer molt bones sortides i van navegar molt de pressa i Miguel Cairo i Philip Pita van guanyar una prova cadascun. Diumenge es van poder realitzar dues proves amb un vent de 4-6 nusos de garbí. El cambrilenc Miguel Cairo va guanyar-les totes dues i es proclamava campió de la regata. Aquesta regata és la primera de les tres puntuables per aconseguir l’ascens al Grup2 i cal remarcar que l’equip del CNCB es presenta en molt bona forma per aconseguir-ho.

II Regata Emili Lledó

Per altra banda, les instal·lacions del CN Arenys de Mar van ser l’aparador, aquest cap de setmana, de la segona edició del Trofeu Emili Lledó de categoria Làser 4.7. Amb vents mitjos i fluixos es van  poder celebrar un total de cinc proves al llarg de tot el cap de setmana. El cambrilenc Mon Cañellas va acabar la jornada de dissabte fent un gran paper aconseguint liderar tres proves i quedant en la 3a posició en l'última. Tot i això, diumenge, una desqualificació per fora de línia el va allunyar del pòdium. Cal destacar que Carles Morató va quedar en 4t lloc i Joaquim Batista i Oriol Oliva van realitzar un molt bon campionat. Amb aquesta regata es tanca el rànquing classificatori per a la copa d’Espanya de Làser 4.7 a Gijón, en la que Mon Cañellas té moltes opcions d’aconseguir uns bons resultats.