Societat

El Centre Excursionista Cambrils prepara una nova caminada al Montsant

Per Redacció



Imatge del Montsant
El Centre Excursionista Cambrils prepara una nova caminada al Montsant, aquest diumenge 10 de març. L'itinerari previst –amb una distància de 14 quilòmetres i 620 metres de desnivell– anirà fins a Scala Dei al grau de l'Escletxa, la serra Major baixant pel grau de Salfores fins a la Morera de Montsant i tornada fins a Scaladei, passant pel GR171.

Es preveu que la sortida tingui una durada d'unes 5 hores i el nivell és apte per a tothom, segons han informat des del Centre Excursionista Cambrils. L'hora de sortida serà aquest diumenge a les 8.30 hores des del Palau Municipal d'Esports. L'activitat serà gratuïta pels socis i tindrà un preu de 5 euros pels no socis (cost assegurança obligatòria). Cal portar roba i calçat còmode per a caminar per a la muntanya, una motxilla amb menjar i aigua.

Per altra banda, des del Centre Excursionista Cambrils també han informat que, degut al mal temps, es va haver de suspendre l'activitat de la via ferrata a Tivissa que estava programada per al passat 24 de febrer. Es preveu que es torni a programar de cara a finals de març.

Comenta aquest article