Cultura

Noves actuacions dels grups Souldiers, Ràdio Aquàtica i Deduende al programa A Cambrils, Petits Luxes

Per Redacció

Actuació del grup Souldiers

El programa A Cambrils, Petits Luxes ha encetat aquest mes de març amb tres actuacions al Mara’s bar cultural, espai que s’està consolidant com un referent a la demarcació com a punt de trobada i cultura. El passat divendres 1 de març, el grup Souldiers va sorprendre a uns noranta assistents, amb un repertori de versions de soul i pop coneguts i l'espectacular veu femenina de Laia Boixadós que es va atrevir amb temes de Rihanna, Tina Turner, Beyoncé i Aretha Franklin entre d’altres.

Actuació del grup Ràdio Aquàtica

El dissabte va ser d’allò més entretingut i divers en el Mara’s bar cultural amb una afluència constant d’assistents. Després de l’atípica hora del partit de futbol Madrid – Barça a les 16:00 hores, la gran majoria dels congregats es van quedar per escoltar els Ràdio Aquàtica a les 19:30 hores, que van animar de nou l’ambient amb cançons de divers format. Tal i com van citar textualment ells mateixos "ens agrada navegar per aigües indie, llacunes folk, aigües braves punk i rierols d’autor”.

Actuació de Deduende

Finalment, el jove reusenc de 27 anys “Deduende” va tancar la setmana amb un bon concert de rumba, rock, pop, tango i balades, amb les que va voler transmetre –a una vuitantena d’espectadors– el bon sentit de la vida quotidiana amb el seu nou disc “A base de trapicheos”, la producció del qual ha comptat amb personatges de renom com Javier Losada o Juan Maya (Estopa).

Aquesta mateixa setmana segueix l'agenda dels Petits Luxes amb un dels actes estrella com serà el concert del cantautor català Miquel Abras, el dissabte a les 22:30 hores Mara’s bar cultural, que presentarà el seu nou disc “Equilibris Impossibles”. Igualment, l’agenda compta aquesta setmana amb la inauguració de dues exposicions d’art al Marro i Colmado així com un berenar musical a la xocolateria Quin Cacau! Amb Georgi Olshanetsky, més jazz al Siddharta o pop/rock/folk mediterrani al Mara’s.
Es pot consular l’agenda a: http://acambrilspetitsluxes.blogspot.com.es i també al seu facebook.

Actuació del grup Ràdio Aquàtica

Actuació de Deduende

Comenta aquest article