Informació general

Es renova la zona esportiva del parc del Pinaret amb un nou espai dedicat a l'skate

Per Redacció

Aspecte de la zona esportiva del parc del Pinaret

Des de l'Institut Municipal d'Esports (IMEC) i del departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils s'han realitzat una sèrie de millores a la part nord de la zona esportiva del parc del Pinaret, creant un nou espai d'oci. Amb aquesta renovació, el parc del Pinaret estrena una zona de 800 metres quadrats dedicada a l’skate, amb tretze elements que configuren un circuit perquè els joves del municipi tinguin un espai en condicions i, també una nova zona de mini bàsquet amb una pista de 16 per 8 metres, en la qual s’han reutilitzat dues cistelles adquirides prèviament.
Per dur a terme la millora de l’espai, l’IMEC ha comptat amb l’ajuda del departament de Joventut, que s’ha encarregat de consensuar amb els joves que patinen a l’skate park una proposta d’usos per al nou espai i, que ha esta tinguda en compte pel departament d’Obra Pública a l’hora de determinar la distribució d’aquesta zona d’oci. Abans de la reforma, el recinte comptava amb un espai més gran, ocupat per tres camps de bàsquet, i un skatepark de 250 metres quadrats amb tan sols 8 elements. Ara doncs, s’ha optat per usar l’espai més gran per a la pràctica de l'skate, i cedir el més petit al minibàsquet, ja que d’aquesta manera la demanda d’ambdós esports quedarà coberta.

Futura inauguració

Paral·lelament, un grup de joves skaters del municipi està treballant conjuntament amb el departament de Joventut en el que serà la inauguració d’aquesta nova zona lúdica, que es durà a terme properament i, en la qual s’organitzaran diferents activitats esportives i d’oci com una competició d’skate.

Comenta aquest article