Informació general

Es produeixen talls de circulació a diferents vies del municipi a causa de la pluja

Per Redacció

Aspecte de la riera d'Alforja, aquest matí

Aquest matí s'han produït diferents incidències de trànsit a causa de la pluja que, des d'ahir a primera hora de la tarda, cau insistentment sense parar. Segons dades de la pàgina web Meteoclimatic, avui ja s'ha recollit una quantitat de 26 litres per m2, mentre que durant la jornada de dimarts 5 de març també es van recollir 19 litres m2 i dilluns dia 4, 5 litres m2 més de precipitació. 

Segons fonts municipals hi ha afectacions de trànsit a diferents vies del municipi. La via d'Augusta està tallada en dos punts: al seu pas pel barranc del Regueral –darrere del càmping Àmfora d'Arcs– i també a l'alçada de la riera de Maspujols; l'avinguda de la Diputació s'ha tallat en el tram comprès entre el camí del Corralet i el camí de Mas Clariana fins les 8:40 hores, que s’ha reobert al trànsit, mentre que el carrer de Doppler –a la urbanització El Dorado– està tallat a l'alçada del torrent d’en Gené.
Per altra banda, a les 7.52 hores també s'ha tallat el camí de Montbrió; a les 8:14 hores s'ha tallat el camí de Belianes –a l'alçada del torrent d'en Gené– i a les 9:30 hores s'ha tallat el camí de Mas D'en Boch a l'alçada del molí de vent.

Comenta aquest article