Informació general

El PSC apunta que el govern municipal ha instaurat la “política del terror” al consistori

Per Cristina Sierra

Concentració al vestíbul de l'Ajuntament dels treballadors municipals per mostrar el seu rebuig als acomiadaments anunciats per l'equip de govern

L’ERO que afectarà 45 treballadors municipals va ser un altre dels temes que es va tractar a la roda de premsa del PSC, celebrada ahir al matí. Robert Benaiges i Dani Pallejà van denunciar “l’absolut ocultisme” amb els criteris que se se seguiran per aplicar l’ERO. “Demanem claredat”, va afirmar Benaiges.

Els regidors del PSC van denunciar que no s’ha informat ni a l’oposició ni als representants sindicals dels criteris d’aplicació i van afirmar que “es fan córrer per part de persones vinculades al govern municipal dates d’aplicació i llistes de noms, on figuren persones amb les oposicions guanyades i es conserva a gent que té l’interinatge”. Tal com va afirmar Benaiges, el govern ha instaurat “la política de terror  amb els treballadors municipals”. Segons va explicar el portaveu socialista, “si un treballador parla amb un regidor de l’oposició ja és sospitós”.  

Robert Benaiges:“El govern municipal no ha negociat l’ERO dels treballadors de Cambrils Audiovisual”

L'ERO dels treballadors de la TDCamp també va ser un altre punt que es va tractar a la roda de premsa. Segons va apuntar Benaiges, “el govern ha seguit la llei i en indemnitzacions s’ha aplicat el mínim. El govern municipal no ha negociat l'ERO”. El portaveu socialista va fer referència, de nou, a la partida de 90.000 euros dels pressupostos de 2013 destinada a comunicació audiovisual. “Exigim una explicació clara i pública d’aquests 90.000 euros. És incomprensible que es tanqui la ràdio i la televisió i es faci aquest contracte amb diners públics i amb secretisme”. El grup socialista va fer referència a TAC12 com el mitjà que podria signar aquest contracte amb l’Ajuntament.

Segons va apuntar Benaiges, el grup demanarà que aquesta partida “es destini a reobrir Ràdio Cambrils. S’han equivocat tancant la ràdio i la televisió. Ja sabem que no els hi agradava, no sé perquè parlaven de la professionalitat dels treballadors si no els hi agradava. Un mitjà públic és un servei públic”.

Comenta aquest article