Esports

Prop de 140 persones participen al torneig PGAs of Europe Fourball Championship, al Lumine Golf Club

Per Redacció

Els responsables de Turisme dels municipis de Cambrils, Salou i Vila-seca amb el director general de Lumine, el passat divendres al matí

Aquest passat cap de setmana, les instal·lacions de Lumine Golf Club van acollir el torneig PGAs of Europe Fourball Championship, una de les cites més rellevants del calendari golfístic professional europeu. Prop de 140 persones van participar en aquest torneig que se celebrava per segon any consecutiu al Lumine.

En aquesta edició, el torneig va créixer i va passar a jugar-se en dos dels tres camps de Lumine Golf Beach, possibilitant que unes 70 parelles competissin en aquest esdeveniment. El torneig es va jugar en 54 forats. El director general de Lumine Golf –Calle Carlsson– va mostrar la seva satisfacció per acollir de nou el torneig. "Aquest esdeveniment i la nostra col·laboració amb la PGA d'Europa forment part d'una estratègia a llarg termini que inclou acollir prescriptors clau del món del golf perquè coneguin i gaudeixin de la magnífica oferta de Lumine", va afirmar.

D'altra banda, els responsables de Turisme dels tres municipis que col·laboren amb aquest esdeveniment –Cambrils, Salou i Vila-seca– van ressaltar la importància d'aquest torneig i van destacar que afegeix un nou valor de qualitat en l'oferta turística.

Comenta aquest article