Societat

L'administració de loteria de l'Eixample reparteix un premi de 100.000 euros a un únic encertant del joc Joker de la Primitiva

Per Berta Ruiz

Imatge de l'administració que va repartir el premi

El passat dissabte 23 de febrer, l’administració de loteria número 75665 de la impremta-copisteria CPrint –situada a l’avinguda de Josep Vidal i Barraquer, al barri de l'Eixample– va repartir un premi de 100.000 euros a un únic encertant del joc Joker associat al sorteig de la Loteria Primitiva. Cada número de Joker consta de set xifres que es pot sol·licitar quan realitzes la teva aposta. El primer premi és la coincidència de les set xifres del número del Joker i consisteix en un premi d’un milió d’euros, mentre que la segona categoria, –la que s'ha donat en aquesta ocasió a Cambrils– és per aquells encertants de les sis últimes xifres en el mateix ordre, amb un premi de 100.000 euros.

Tal com ha explicat el propietari d’aquesta administració –Robert Oechsle–, fa tan sols un mes que va traslladar-se a aquest local i va assomir l’administració de loteria que tenia l'antiga botiga fotogràfica Oleastrum. “A les dues setmanes d’obrir, hem donat un gran premi i això és difícil que passi. Estic content, perquè segurament és algú del barri”, ha comentat.

Comenta aquest article