Cultura

L'Arxiu Municipal organitza una nova edició del taller Com es fa un arbre genealògic

Per Redacció

Imatge d'arxiu del taller Com es fa un arbre genealògic, impartit el passat mes de juny al Centre Cultural

El Centre Cultural i Ocupacional acull avui la tercera edició del taller Com es fa un arbre genealògic. L'Arxiu Municipal de Cambrils ha organitzat de nou aquesta activitat que es farà durant els dimarts 5, 12 i 19 de març. Des de la posada en marxa del taller, hi han passat 32 cambrilencs i l’Arxiu valora molt positivament l’acollida que ha rebut per part de la població. Avui és el darrer dia per inscriure's al curs a l'OAC o al web www.cambrils.org, amb un cost de 10 euros.

Com es fa un arbre genealògic és un taller pràctic per orientar aquelles persones que vulguin elaborar el seu arbre. A través d'aquestes sessions pràctiques, es donaran les nocions bàsiques i s’explicarà com es pot utilitzar la documentació municipal i parroquial per localitzar la informació necessària per a elaborar-los.

Cal recordar que, des de fa uns mesos, Cambrils compta amb una nova eina que facilita les recerques de les dades familiars, ja que es poden consultar a la web de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona (http://www.ahat.cat/) els llibres de registre de les parròquies de Cambrils datats entre 1668 i 1877, que han estat digitalitzats gràcies a l’aportació econòmica realitzada per l’Ajuntament de Cambrils a través del Museu d’Història de Cambrils.

Comenta aquest article