Esports

Derrota del FC Cambrils, empat del Cambrils United i victòria del Marina

Per Redacció

El Marina va derrotar a les Borges del Camp en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal de futbol

Futbol

Segona Catalana

Roda de Barà 2 - FC Cambrils 1

Ajustada derrota de FC Cambrils al camp del Roda de Barà per la mínima, 2 a 1. Ben aviat, en el minut 13 de joc va arribar el primer gol local, però tan sols dos minuts després, l'equip cambrilenc posava la igualada en el marcador gràcies a un gol obra de Víctor Solà. Amb aquest resultat d'1 a 1 es va marxar al descans. En la represa, la igualtat entre ambdós equips va ser màxima. De fet, els locals no van aconseguir marcar fins a les acaballes del partit, en el minut 86, el definitiu 2 a 1, que els donava la victòria davant del FC Cambrils.
Amb aquesta derrota, els cambrilencs se situen en la desena posició del grup 6 de Segona Catalana. La propera jornada rebran la visita del Remolins Bítem.

Tercera Catalana

Marina 4 - Les Borges del Camp 1

Contundent victòria del Marina a casa per 4 a 1 davant de les Borges del Camp, equip que és desè a la classificació. Les coses es van posar de cara per a l'equip cambrilenc quan, en el minut 2 de joc, Joan feia el primer per al Marina. Pocs minuts després, els locals feien el segon, obra de Pau, que donava molta tranquil·litat, abans de marxar al descans amb aquest marcador favorable. Als deu minuts de la represa, el Marina sentenciava definitivament el partit amb el seu tercer gol a càrrec de Marcel. Gairebé a les acaballes del partit, en el minut 87, els visitants feien el seu gol de l'honor que els servia per acostar-se en el marcador. No obstant, dos minuts després, en el 89, Joan tornava a marcar i deixava el definitiu 4 a 1.
Amb aquesta victòria, el Marina pren una mica d'aire i se situa en la 15a posició de la classificació d'un grup de 18 equips. El proper cap de setmana jugarà al camp de La Selva del Camp.

Cambrils United 1 - La Selva del Camp

Empat del Cambrils United, a casa, davant de La Selva del Camp, equip que actualment és el líder del grup 2 de la Tercera Catalana i que només ha perdut dos partits en tota la temporada. En la primera part, els locals van aconseguir deixar el seu marcador a zero i marxar al descans amb totes les possibilitats de sumar algun punt positiu. No va ser fins a la segona part que van arribar els gols dels dos equips. En el minut 72 de joc, La Selva del Camp s'avançava en el marcador, però els cambrilencs, lluny d'abaixar els braços van reaccionar ben aviat i, quatre minuts després, feien l'empat a càrrec de Marc Solanellas. Un marcador que ja no es va moure fins al final del partit i repartiment de punts per ambdós equips.
El Cambrils United se situa en la posició 13 del seu grup i, la propera jornada jugarà al camp del Falset Esportiu, equip que ocupa la vuitena posició de la classificació.

Hoquei

Capellades CH 8 - Cambrils CH 3

Handbol

H Valldoreix 23 – CH Cambrils 27

Victòria molt treballada la que va sumar el passat dissabte l’equip cambrilenc. L’encontre disputat a la pista vallesana del Valldoreix no es va resoldre fins al final, però l’encert atacant en els moments decisius i la gran labor defensiva i de la porteria, van permetre que la victòria caigués del cantó visitant.
El partit va iniciar-se amb els cambrilencs manant i portant el ritme de joc. Fruit d’això, els visitants van gaudir d’avantatge des d'un bon principi (2-5, min.10), però amb el pas dels minuts, els vallesans es van anar centrant i reduint la diferència al mínim (7-8). Llavors els cambrilencs van tornar a pujar el ritme i van aconseguir la màxima diferència del partit (8-13, min.23). Però els locals en uns últims minuts força inspirats van reduir la distància fins al (13-15) amb que es va arribar al descans.
La segona meitat va resultar molt més igualada, tot i que els cambrilencs sempre van anar per davant en el marcador amb avantatges entre un i tres gols fins al tram final, però els vallesans no van deixar-se anar i van lluitar fins al final. Als últims deu minuts es va entrar amb un mínim avantatge visitant, que els locals van poder eixugar i establir l’empat a 23 gols a falta de poc més de cinc minuts per a la conclusió, però això enlloc d’enfonsar als cambrilencs, els va servir per aixecar-se i sentenciar el partit. La gran defensa i les intervencions del porter visitant van fer que els vallesans no poguessin tornar a anotar i així els cambrilencs van poder fer-se amb la victòria per 23 a 27.

La propera setmana, els cambrilencs rebran la visita del Calella, un encontre amb molta transcendència, ja que es tracta d’un rival que pot estar en la fase de permanència amb el Cambrils i cal sumar els dos punts.   

Altres resultats:
(juvenil masculí): EH Sant Vicenç 30 – CH Cambrils 25


Bàsquet

Infantil A-2 interterritorial

CB Tarragona 2000 59 - CB Cambrils 73

Partit molt igualat el que es va disputar a la pista del Serrallo de Tarragona. En els sis primers períodes el resultat va ser molt ajustat amb avantatges alternatius dels dos equips. Va ser a partir del setè període que els cambrilencs van anar agafant un avantatge còmode que els va permetre arribar als darrers instants del partit sense gaires patiments. Aquest resultat juntament en l'ensopegada del CB la Selva a la pista del Sedis de la Seu d'Urgell col·loca els cambrilencs en la segona posició.
Aquest proper dissabte, el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Mollerussa, el cuer del grup, en el darrer partit de la primera volta d'aquesta fase interterritorial entre equips de les demarcacions de Tarragona i de Lleida.

Comenta aquest article