Informació general

Eric Andrada guanya el IX concurs "De la mar als fogons", emmarcat en les Jornades de la Galera

Per Redacció

Els premiats amb el jurat del concurs "De la mar als fogons", el passat divendres a l'Escola d'Hoteleria i Turisme

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils va acollir, el passat divendres al migdia, l'entrega de premis del concurs "De la mar als fogons", emmarcat en les Jornades de la Galera. Eric Andrada, de l'IES Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat va guanyar aquesta novena edició amb la recepta de caneló de galera amb romesco cruixent de pelut amb arena de llimona. La segona posició va ser per Ferran Bundó, de l'Escola Juviat de Manresa, que va presentar una escuma calenta de galera amb muesli mediterrani.

El jurat del concurs estava format per la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils –Carme Cros–, representants de la Confraria de Pescadors, de la Unió de Botiguers i de diferents sectors econòmics cambrilencs. Cros va fer entrega dels premis als dos joves cuiners que van ser seleccionats d'entre els vuit semifinalistes del concurs i que provenien de diferents centres d'ensenyament de Benicarló, Calella, Manresa, Lleida, Sant Feliu de Llobregat i Cambrils.

El concurs "De la mar als fogons" estava adreçat a estudiants de cuina i restauració de Catalunya i joves d'entre 16 i 26 anys que hagin treballat en restaurants de Cambrils. L'objectiu del concurs era que els estudiants fessin una recepta que tingués com a element central la galera. Per elaborar-la, els concursants rebien 26 ingredients bàsics i podien aportar sis ingredients més que necessitessin per fer el plat que presentaven a concurs.

Comenta aquest article