Cultura

S'inaugura l'exposició fotogràfica de Félix Esteban a l'Espai el Pati

Per Lluís Rovira i Barenys

Lluïsa Rom, Félix Esteban, Francesc Garriga i Cinta Ballester, ahir, en la inauguració de l'exposició fotogràfica Clic...!!!

L'Espai el Pati va acollir, ahir al vespre, la inauguració de l'exposició fotogràfica que porta per nom Clic...!!!, de Félix Esteban, "aragonès d'origen i empadronat a Cambrils", tal com el va presentar el regidor de Cultura, Francesc Garriga. L'exposició mostra un recull de fotografies, una bona part de les quals estan fetes a Cambrils. S'hi poden veure fotos de platges sense gent, gavines al port i racons del Parc Samà, compartint espai amb fotos de diferents poblacions catalanes, entre les quals Corbera d'Ebre i Cubells, i aragoneses, fetes a petites edificacions i a espais naturals. Segons va explicar el mateix autor, primer fa les fotos i, posteriorment, les retoca amb l'ordinador per a donar-los-hi el color i la llum que busca.
Fèlix Esteban es va començar a interessar per la fotografia a Saragossa, on va ser soci i directiu de la Sociedad Fotogràfica. L'any 1980 va aconseguir el premi a la millor fotografia de la ciutat de Saragossa. També ha obtingut diferents premis i distincions a Rússia.
L'exposició es pot visitar de dilluns a divendres per les tardes i estarà oberta fins el proper 28 de març.

Comenta aquest article