Cultura

"A Cambrils, petits luxes" tanca el seu primer mes d'activitats amb prop d'un miler d'espectadors

Per Redacció

Olga Pes i Gerard Marsal van presentar el disc "Near" al Siddharta Spiritual Cafè, el passat divendres

Aquest passat cap de setmana va continuar el programa d'actes del "A Cambrils, petits luxes". El divendres va ser el torn del grup de pop/rock Feedback, que novament, va omplir de públic el Mara’s Bar Cultural. Paral·lelament, al Siddharta Spiritual Cafè també es va comptar amb l'actuació de folk/jazz nòrdic d'Olga Pes i Gerard Marsal, on van presentar el seu sorprenent disc "Near", carregat d'excel·lents crítiques i sensacions.

L'endemà dissabte 23 de febrer va ser torn d'una nova experiència a l’agenda dels Petits Luxes. Va ser el concert-sopar que va esgotar les reserves del restaurant Adagio, per degustar la cuina italo-mediterrània del xef Max Vilgi, acompanyada per la dolça cantant de pop/folk Irene Mantecón. Una combinació de música i gastronomia que va entusiasmar d’allò més als comensals i que es repetirà a diversos restaurants i grups durant les agendes dels Petits Luxes. Finalment, el Mara’s Bar Cultural va tancar l’agenda del mes amb el que està esdevenint ja un clàssic de les tardes de diumenge: una sessió de màgia de saló i d'humor amb els AMIC. Unes 70 persones van assistir al show de mags, que feia participar els propis espectadors en trucs que tan sorprenents  com divertits.
I per començar el mes de març, l’agenda porta noves iniciatives amb estils tan variats com el soul, l’indi-pop o la rumba, continuant amb exposicions d’art i jam sessions poètico-musicals. Es pot consular l’agenda a: http://acambrilspetitsluxes.blogspot.com.es i també al seu facebook.

Des de l'organització de "A Cambrils, petits luxes" valoren molt positivament aquest primer mes d'activitats, en el que ja hi ha passat prop d'un miler de persones pels diferents espectacles. Es feliciten de la bona acollida que ha tingut aquesta proposta, i ja afronten el mes de març amb el doble d’actes culturals repartits per diferents locals de Cambrils.

Comenta aquest article