Societat

L'Associació d'Antics Alumnes de La Salle celebra enguany el seu 60 aniversari amb un ampli calendari d'actes

Per Berta Ruiz

Mercè Dalmau, Carles Martí i Josep Maria Pallisé durant els parlaments de l'Homenatge de la Vellesa, l'any passat

L’Associació d’Antics Alumnes de La Salle celebra enguany el seu 60 aniversari. Amb motiu d’això, l’associació ha programa un calendari d’actes que es desplegarà al llarg de tot aquest any 2013. De fet, a banda dels habituals actes que organitza l’AAA de La Salle –com la participació als actes de la Setmana Santa, l’Homenatge a la Vellesa o la festa de Reis– , enguany s’hi afegiran d’altres actes extraordinaris com diferents sortides lúdiques i culturals, un dinar de germanor per als socis o l’exposició d’un pessebre de la Triple.

Actes de Setmana Santa

Tal com ha explicat el president de l’Associació d’Antics Alumnes de La Salle –Carles Martí– a Revista Cambrils Diari Digital, l’associació afronta l’any del seu 60 aniversari amb moltes ganes i il·lusió, tot comptant amb una xifra important de socis, més de 200, així com un gran volum de voluntariat de totes les edats i “molta canalla jove” que es presta a col·laborar i a participar en els diferents actes que s’organitzen des de la Triple. “En aquests moments, l’associació està molt bé, estem molt contents, tenim molts voluntaris i moltes activitats previstes, malgrat la crisi”, ha dit. De fet, aquesta mateixa tarda s’encetaran els actes corresponents a la Setmana Santa amb la conferència “Spiritus Lux- L’esperit de la llum” a càrrec de Josep M. Sabaté, dins del cicle “Altres mirades” i una exposició a la sala Àmbits que du el mateix títol. Es tracta d’una mostra que va estar instal·lada a la catedral de Tarragona i que detalla la història de la cera, així com la il·luminació pròpia de la Setmana Santa. Compta amb més d’una quarantena de panells explicatius i un total de 55 ciris de diferents confraries tarragonines. Quant als actes de la Setmana Santa, Martí va comentar que seguiran els mateixos de cada any, els propis de Dimarts Sant, Divendres Sant i Dissabte Sant.

Sortides al Priorat i Figueres i dinar de germanor a la Casa Sant Josep

Per altra banda, el dia 21 d’abril s’organitzarà una excursió pel Priorat, concretament es farà una sortida a Falset. Segons Martí, l’objectiu és organitzar un dia de convivència amb els socis que s’hi vulguin apuntar. Al juny, arribarà la 56a edició de l’Homenatge a la Vellesa i pel dia 22 de setembre també està prevista una visita i un dinar de germanor a la Casa Sant Josep. Carles Martí ha explicat que aquesta serà “una trobada més popular, més familiar, senzilla i més festiva, conjuntament amb els germans de La Salle i els socis de la Triple”. Pel mes d’octubre també està prevista una excursió a Figueres, mentre que al mes de desembre, la Triple muntarà un pessebre en algun espai públic.

Comenta aquest article