Informació general

La professora d'anglès de l'escola La Bòbila, Cristina Fernández, guanya el segon premi del concurs de treballs de recerca John McDowell Award

Per Redacció

Cristina Fernández amb el premi que va recollir el passat 21 de febrer a Barcelona

El passat dijous 21 de febrer, a la Universitat Pompeu i Fabra de Barcelona, va tenir lloc l'acte inaugural de les jornades anuals que organitza l'Associació de Mestres d'Anglès de Catalunya (APAC). Durant l'acte de recepció, la professora Cristina Fernández Currubí, mestra d'anglès de l'escola la Bòbila de Cambrils, va recollir l'accèssit de la modalitat A d'aquest concurs. El seu treball de recerca –el qual porta a terme a l’escola– i està enfocat a la literatura anglesa infantil i juvenil va ser premiat amb un val de cent euros en una llibreria anglesa dedicat a l'adquisició de material didàctic per a l'ensenyament i aprenentatge de l'anglès i un diccionari electrònic.

Treballs de recerca en llengua estrangera

Durant l'acte de recepció, Miquel Berga, president de l'Associació va donar la benvinguda a tots els membres docents i no docents presents en l'acte, juntament amb el president del British Council de Barcelona, i Joan Mateo i Andrés de la subdirecció General de la Inspecció d'Educació i subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Seguidament, es va procedir a l'entrega de premis amb motiu del concurs de treballs de recerca "John McDowell Award". El jurat, es va mostrar plenament interessat en tot tipus de reculls que fossin creatius, innovadors i dedicats al tòpic de la recerca en l'ensenyament de la llengua estrangera així també com projectes portats a terme amb alumnat a les escoles.

 
Enguany, la convenció anomenada "The Value of English" va tenir una durada de tres dies –del 21 al 23 de febrer– i va estar enfocada a ajudar als docents de llengua anglesa, a fi que aquests aconsegueixin que el seu alumnat adquireixi un aprenentatge sòlid i útil per a poder desenvolupar-se adequadament en qualsevol situació que impliqui l'ús de la llengua anglesa en un futur.

Comenta aquest article