Societat

El cambrilenc pare Josep M. Recasens celebra els 25 anys de professió monàstica a Poblet

Per Redacció



Imatge del pare Josep M. Recasens ara fa un any, amb motiu del pregó de la Setmana Santa a Cambrils
El passat dimarts 21 de març, el cambrilenc pare Josep M. Recasens va celebrar els 25 anys de professió monàstica a Santa Maria de Poblet. Aquest cambrilenc va ingressar el 1981 a la comunitat religiosa, de l’orde cistercenc, i el 24 de juny de 1987 va ratificar la professió. El religiós cambrilenc va ser ordenat sacerdot el 26 de gener de 1997 i en l’actualitat és l’ecònom el monestir i el mestre de cant.

L’acte de celebració de l’efemèride va tindre lloc durant la missa conventual de les 8 del matí, presidida pel pare abat de Poblet –Josep Alegre–. Després de l’homilia, en la qual el pare abat va fer referència a l’aniversari, el pare Josep M. Recasens va renovar els vots i a continuació va acostar-se a rebre l’abraçada del pare abat, que seguidament va fer una oració per ell. Tot i que l’assistència de fidels va ser molt reduïda, pel dia i per l’hora, a la missa hi va assistir una representació cambrilenca.

La celebració dels 25 anys de professió o d’ordenació, així com els 50 anys, dóna ocasió als monjos de fer un viatge de celebració i el pare cambrilenc té intenció d’anar a Terra Santa.

Comenta aquest article