Informació general

La Unió de Botiguers reparteix 12 xecs de compra a les famílies cambrilenques més necessitades

Per Cristina Sierra

Un moment de l'acte d'entrega dels xecs a Càritas

El passat divendres al matí, l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i la regidora de Benestar Social –Lluïsa Rom– van rebre, al despatx de l'alcaldessa, a la dinamitzadora comercial de la Unió de Botiguers –Sílvia Coll– i a les representants de Càritas de les parròquies de Sant Pere i de Santa Maria per fer l'entrega dels 12 xecs de compra que es donaran a les famílies cambrilenques més necessitades i que no tenen recursos per a comprar menjar o roba. La UB ha repartit els 2.300 euros recaptats de les atraccions instal·lades durant el Nadal a aquelles 12 famílies que han estat triades per Càritas de les dues parròquies.

Tal com va explicar Coll, les famílies que rebin els xecs se'ls podran gastar a qualsevol botiga adherida a la UB durant tot l'any. La UB va fer entrega de 7 xecs de 200 euros a Càritas de la parròquia de Santa Maria i de 4 xecs de 200 euros i un de 100 euros a la parròquia de Sant Pere. La dinamitzadora comercial va afirmar que, "des de la Unió de Botiguers estem molts satisfets de poder fer aquesta entrega i ho volem repetir el Nadal vinent".

Les atraccions de "El Nadal més divertit" es van instal·lar, del 22 de desembre al 5 de gener,
a la plaça de Carles Roig, plaça de Josep Martí i Nolla, l'Avinguda de Josep Vidal i Barraquer, plaça de Mossèn Joan Batalla, plaça d'Aragó i plaça del Pòsit. Com cada any, les botigues associades de la UB van repartir els tiquets per a que els xiquets i xiquetes poguessin muntar a les atraccions. Els xiquets que no tenien tiquet podien pujar a les atraccions amb un cost simbòlic d'un euro.

Comenta aquest article