Curs d'iniciació al tast d'olis d'oliva verge extra a la Cooperativa Agrícola en el marc de les Jornades de la Galera
![]() |
El tast d'olis va fer-se aquest passat dissabte al matí, a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola |
En el marc de les novenes Jornades de la Galera i la cuina marinera, aquest passat dissabte al matí, es va organitzar un curs d'iniciació al tast d'olis d'oliva verge extra. L'activitat va fer-se a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils i va comptar amb un total de 24 persones inscrites.
El curs va ser impartit per Jordi Martí del Centre de Desenvolupament de l'Oli. Aquest va dividir la sessió en una part teòrica on, a través d'un powerpoint va explicar les diferents propietats de l'oli, així com les característiques de cada varietat. Per altra banda, també va fer-se una part pràctica amb un tast de diferents olis verge extra, tant de l'oli cambrilenc de la DO Siurana, com d'altres DOP (Denominació d'Origen Protegida) del territori.