Informació general

Les obres de reforma del CAP i construcció de l'hospital lleuger començaran abans de l'estiu

Per Redacció

El govern de la Generalitat va fer públic, en un comunicat emès aquest passat dimarts 21 de març, que les obres de reforma del CAP i la construcció de l'hospital lleuger de Cambrils s'iniciaran durant el segon trimestre d'enguany i finalitzaran el juny del 2008. La Generalitat destinarà 5.905.814 euros a les obres de reforma i ampliació del CAP i per a la construcció i equipament d'un hospital lleuger a Cambrils. Cal recordar que l'Ajuntament de Cambrils avança els diners per fer aquestes obres i la Generalitat els ha de retornar en els propers 10 anys.

L'hospital lleuger de Cambrils serà el primer d'aquestes característiques que es construirà a Catalunya. Segons el comunicat de la Generalitat, serà un hospital sense llits on s'hi podrà fer cirurgia menor i altres tipus de serveis com ara ecografies, radiografies i rehabilitació, entre altres. L'objectiu d'aquest tipus d'hospitals, que ja funcionen al nord d'Europa, és descarregar els hospitals convencionals d'aquelles assistències que no requereixen l'ingrés.

D'altra banda, està previst que la junta de govern municipal aprovi aquest proper divendres el projecte de l'ampliació del CAP i la construcció de l'hospital lleuger.

Comenta aquest article