Els atletes del Club Atletisme Cambrils aconsegueixen el campionat territorial d'hivern d'equips S-13

Jan Chiló del Club Atletisme Cambrils, a la dreta de la fotografia, en una imatge d'arxiu

El passat dissabte, es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Valls, el campionat territorial d’hivern d'equips S-13. Atletes que es troben a les categories infantil, aleví i benjamí formaven equip puntuant cadascú a una prova determinada. La suma total de punts donava lloc a la classificació final. El bon temps va acompanyar durant tota la competició, fet que va afavorir tant a l’èxit de participació com al de les marques assolides. Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un excel·lent nivell, assolint el campionat de clubs en ambdues categories.

¬    Aaron Salguero i Eulàlia Català al llançament de pes

A títol individual, cal destacar les victòries de Jan Chiló als 60 metres tanques aleví, batent el rècord de Cambrils amb un registre de 10”78 i de Jaume Pujals al triple salt infantil, amb un millor salt de 9,74 metres. Tanmateix, s’assolien un gran nombre de marques personals i marques mínimes per participar als campionats de Catalunya de les categories respectives.