Cultura

La música en directe, la màgia i l'espectacle omplen un nou cap de setmana del programa A Cambrils, Petits Luxes

Per Redacció

Actuació de Paco Enlaluna al Mara's bar cultural, el passat divendres a la nit

Aquest passat cap de setmana han seguit els actes del programa d'activitats de la iniciativa A Cambrils, Petits Luxes, amb una bona afluència de públic en cadascun dels espectacles. El divendres a la nit va ser el torn dels virtuosos de la guitarra acústica del "Duo Olshanetsky" que omplia al complet el Siddharta Spiritual Cafè amb un repertori de peces de blues, jazz o country, mentre que "Paco Enlaluna" i el seu particular estil de musicomèdia omplia de gom a gom el Mara’s bar cultural, amb una afluència d'entre 130 i 150 persones. Dos estils ben diferents i diversos en dos espais que formen part d'aquesta iniciativa cultural.

L'endemà dissabte a la tarda, al Mara's bar cultural, la màgia va agafar el relleu dins del programa d'espectacles. El Mag Alexis, i el seu espectacle "Per art de màgia", on va combinar l'humor amb la participació del públic assistent en el propi espectacle. Prediccions impossibles i escapismes inversemblants van fer gaudir d’allò més als espectadors.

Per tancar la setmana, el diumenge 17 de febrer al Mara's, A Cambrils, Petits Luxes va tornar a sorprendre amb un concert a càrrec de "Frutas Mauricio", que va reunir una setantena de persones. "Frutas Mauricio" és un original grup català de violí, guitarra, percussió, liderat per una gran veu femenina. El grup explora els ritmes de la cançó mediterrània del sud i la proximitat del flamenc, juntament amb diversos tocs poètics. Una nova mostra de la diversitat d’oferta cultural a Cambrils cada setmana.

La programació seguirà aquest proper cap de setmana, amb concerts de pop i rock i també de folk, jazz i més màgia. Per altra banda, també tindrà lloc una de les grans novetats del programa, un concert-sopar, aquest dissabte, al bar restaurant Adagio. Es pot seguir l'agenda d'actes al facebook i al blog de A Cambrils, Petits Luxes (http://acambrilspetitsluxes.blogspot.com.es).

Comenta aquest article