Societat

La Cooperativa Agrícola s'estrena a Reus amb una parada al Mercat Central

Per Lluís Rovira i Barenys

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president de la Cooperativa Agrícola de Cambrils, Jaume Baiges, i el vicepresident de la Cambra de Comerç, Xavier Colom, en un moment de la inauguració de la parada al Mercat Central de Reus

La Cooperativa Agrícola inaugurava, aquest passat divendres a la tarda, la parada al Mercat Central de Reus, el que representa la seva primera botiga fora de Cambrils. La parada de la Cooperativa ocupa una vacant deixada fa temps per un comerç de fruita i verdura i ofereix, sobretot, els productes de temporada acompanyats de l'oferta d'altres productes i sense oblidar l'oli extra verge produït i envasat a la pròpia Cooperativa. Segons manifestava el gerent de la Cooperativa Agrícola, Fernando Sarasa, l'obertura d'aquesta botiga fora de Cambrils és una aposta de la Cooperativa per fomentar el mercat de proximitat i, així, arribar als consumidors de la zona. De moment, segons Sarasa, no es contempla l'obertura de noves botigues a altres poblacions, "en un futur ja ho veurem. De moment volem veure com funcionarà aquesta parada al mercat de Reus".
La inauguració de la nova botiga de la Cooperativa Agrícola va comptar amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i del vicepresident de la Cambra de Comerç, Xavier Colom, així com el president de la Cooperativa, Jaume Baiges, i bona part de la junta directiva d'aquesta entitat.

Comenta aquest article