Esports

L'alumnat de primària de l'Escola La Bòbila s'inicia a l'esport del tennis taula

Per Redacció

Un moment de les sessions d'iniciació a tennis taula amb el monitor del club Miguel Ángel González

Entre els dies 28 de gener i 1 de febrer, l’Escola La Bòbila va organitzar unes jornades esportives amb sessions d’iniciació a l’esport del tennis taula durant les classes d’Educació Física per a tot l’alumnat d’Educació Primària. Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració i el suport del Club Tennis Taula Cambrils-Oleastrum a més de la del regidor Lluís Abella.

Durant aquella setmana, els monitors del club –Miguel Ángel González i Vasyly Petrinko– van ensenyar a l’alumnat les normes, la tàctica i la tècnica de la pràctica del tennis taula per tal de fomentar aquest esport i no considerar-lo com un entreteniment.
Es tracta d’un esport per a totes les edats de l’Educació Primària que ajuda a millorar la capacitat de reacció, desenvolupa les habilitats motrius bàsiques, estimula la concentració i la presa ràpida de decisions així com l’agilitat tant física com mental facilitant la resolució de petits problemes motrius.

Tots els alumnes del centre, des dels del Cicle inicial –primer i segon–, Cicle mitjà –tercer i quart– i Cicle superior –cinquè i sisè– van realitzar diferents activitats d’iniciació a l’esport, amb entrenaments específics per a cada franja d’edat. Van realitzar exercicis d’escalfament, van treballar equilibris amb la pilota i la pala, van fer bots, van aprendre a colpejar la pilota i van realitzar diferents jocs col·lectius. Tot plegat, unes dinàmiques molt engrescadores per a l’alumnat de l’escola.

Vasyly Petrinko i Miguel Ángel González ensenyant la tècnica a un alumne de l'escola

Comenta aquest article