Esports

L'equip infantil del Club Escola de Judo Dojo Cambrils es proclama campió de Catalunya

Per Miquel A. Díaz

Equip infantil del Club Escola Judo Dojo Cambrils

L'equip infantil del Club Escola de Judo Dojo Cambrils va proclamar-se campió de Catalunya, en el desè certamen de la Lliga Catalana de la categoria infantil (sub 15), celebrat el passat 9 de febrer al pavelló Llars Mundet de Barcelona. Gran èxit doncs per al club cambrilenc que va aconseguir pujar al lloc més alt del podi català i proclamar-se el millor equip de Catalunya a nivell infantil.
Els judokes cambrilencs van disputar un campionat impecable. L'equip va estar format per Aleix Serra al pes de -46kg; Javier Jiménez al pes de -50kg; Albert Camp al pes de -55kg (cal destacar que aquest és un judoka que pertany al club de judo de Vilafranca del Penedès, però donada la bona relació entre ambdós clubs va participar amb l'equip cambrilenc ja que li mancava un component en aquesta categoria de pes). Completaven l'equip, Ivan Jiménez al pes de -60kg i Emanuel Toscano al pes de +60 kg.

Ple de victòries per a l'equip cambrilenc

L'equip cambrilenc va ser molt superior a tots els equips contra els que va enfrontar-se. En el primer combat davant d'un equip de La Llagosta, el resultat va ser de 4 a 1 favorable als de Cambrils. En la segona lluita contra el club barceloní "Bushido", els cambrilencs van guanyar 4 a 1, mentre que en el tercer enfrontament contra el club de Manresa "Esport 7" van guanyar 5 a 0. En les semifinals van superar a l'equip gironí "Nova Unió" per 5 a 0. En la final es van enfrontar novament contra el "Bushido" a qui van derrotar per un clar 4 a 1.

Fet històric per al club cambrilenc, ja que aquesta és la primera vegada que s'aconsegueix aquesta fita. Cal destacar que, des del club cambrilenc pronostiquem que aquest grup de joves promeses judoques seguiran donant uns molt bons resultats en el futur.

Comenta aquest article