Cultura

La companyia La Teca visita la Biblioteca Municipal amb "Poemes i cançons" de Joan Salvat Papasseit

Per Judit Pinazo



Moment de l'actuació de la Teca, ahir, a la sala d'actes del Casal de la Gent Gran
Des del passat mes de gener, la companyia de teatre La Teca està de gira per diferents biblioteques de la demarcació amb l'espectacle “Poemes i cançons" de Joan Salvat-Papasseit. Ahir va ser el torn de la Biblioteca Municipal de Cambrils. L'actuació es va fer a la sala d'actes del Casal de la Gent Gran.

L'espectacle ofereix lectures de poemes del poeta català Joan Salvat-Papasseit. Alguns dels poemes són cantats.
Les lectures dels poemes van a càrrec de la Teca Trio, formada per Pep Pellicer, Carme Pascual i Míriam Espolet, acompanyats del grup The Oncle’s Band amb Albert Piqué, Carles Rom i Pep Pellicer.

Fins ara la formació cambrilenca ha visitat les biblioteques de Salou, el Vendrell, Cunit i Reus.

Aquest mes de març La Teca també visitarà la Biblioteca de l’Espluga, avui mateix, i les properes actuacions seran el 20 d’abril a la Biblioteca Municipal de Constantí i el 29 de juny ho faran al jardí de la Biblioteca de Vila-seca dins el cicle "Accions amb poesia".

Recordem que fins a final de mes es pot visitar al Centre Les Basses l'exposició "La Teca Teatre. 40 anys de teatre 1966-2006" un recorregut per les quatre dècades d'història de la formació a través de fotografies, elements escenogràfics i vestuari.





Comenta aquest article