Esports

Victòria del Vilafortuny, empat del Cambrils United i derrotes del FC Cambrils i el Marina

Per Redacció

Jugada dins l'àrea del Cambrils United en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

La Cava 3 - FC Cambrils 2

Derrota del FC Cambrils al camp del segon classificat, el la Cava. Els caveros van aconseguir els tres gols a pilota parada, dos d'ells de llançament de falta i l'altre de córner. A la mitja hora de partit el Cambrils ja duia un 2 a 0 a favor. Poc després, al minut 39 de partit, Dani Maireles aconseguia escurçar distàncies i marcava el primer gol cambrilenc. A la segona meitat, la Cava va marcar el seu tercer gol i ja en el darrer minut del partit Mañas feia pujar el segon gol al marcador, un gol que va ser insuficient per aconseguir sumar algun punt.
La propera setmana el FC Cambrils rep el Salou, el 16è classificat. Una bona ocasió per mirar de sumar tres punts.

Tercera Catalana

Cambrils United 0 - Vila-seca B 0

L'United va empatar a casa en un partit força travat. Tot i això, els cambrilencs van disposar d'un parell d'ocasions a la primera part i una altra a la segona que, amb més encert per part dels jugadors s'hauria pogut materialitzar en algun gol.
El proper cap de setmana el Cambrils United jugarà al camp de les Borges del Camp.

El Marina va perdre davant l'Escola de Futbol la Pastoreta, en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Marina 0 - Escola F. La Pastoreta 1


Derrota del Marina davant l'Escola F. La Pastoreta, en un partit on els cambrilencs es van veure sorpresos per un gol matiner del l'equip visitant al minut 2 de la primera part. El Marina va intentar empatar durant els 90 minuts de joc però no va tenir sort i fins i tot el porter local Marcel va aturar un penal quan faltaven 15 minuts per acabar el partit. Al minut 90, l'àrbitre va expulsar el jugador del Marina Carmelo i un jugador de l'Escola F. La Pastoreta per una picabaralla que van tenir als minuts finals del partit.
El proper cap de setmana, el Marina jugarà a casa del Vila-seca B.

Quarta Catalana

Vilafortuny 4 - Porrera 3


Victòria in extremis del Vilafortuny davant el Porrera, en un partit on els cambrilencs van dominar la primera part peròa la segona part van posar en perill el triomf. En només 15 minuts, el Vilafortuny va aconseguir marcar els quatre gols de la victòria. Al minut 24, Wellsmella va aconseguir el primer gol de penal. Només dos minuts més tard, Fonfreda va marcar el segon gol. Al minut 28, i de penal de nou, Viera va aconseguir el tercer gol. Deu minuts més tard, Piqué marcava el quart i definitiu gol dels cambrilencs.  Amb la victòria a la mà, el Vilafortuny es va relaxar i van començar a arribar els gols del Porrera. Al minut 42, el Porrera va aconseguir el 4-1, resultat amb el que s'acabava la primera part. El segon temps va començar amb un segon gol del Porrera al minut 5 i un Vilafortuny que intentava dominar el partit però que no podia. Al minut 25, el Porrera va aconseguir el tercer gol. Finalment, el resultat va ser 4-3.
El proper partit del Vilafortuny serà a casa del Salou, aquest proper diumenge.

El CB Cambrils va aconseguir una victòria davant el CB Sant Just en el partit jugat el passat dissabte al vespre

Bàsquet


CB Cambrils 74 – CB Sant Just 56

L’equip sènior masculí A del CBC va aconseguir una important victòria a casa davant de CB Sant Just, trencant així una mala ratxa de resultats negatius. Els cambrilencs van sortir molt intensos i, des del primer quart van anotar amb comoditat, malgrat que les diferències de punts no van ser molt àmplies. De fet, el primer parcial va acabar amb un ajustat 22 a 18. Els primers minuts del segon període van ser nefastos pels locals que no aconseguien anotar. Per contra, els visitants ho van aprofitar per capgirar el marcador amb un parcial de 0 a 11. Tot i això, els cambrilencs van reaccionar abans del descans amb un bon parcial anotador que va deixar un resultat provisional de 37 a 30.
En la represa del partit, els cambrilencs van sortir molt endollats amb una bona defensa i molt encertats en atac. De fet, el tercer quart va finalitzar amb una renda de 18 punts a favor del Cambrils. En el darrer període, l’equip visitant va sobreposar-se i va oferir una major resistència en defensa, fet que va dificular als locals anotar amb comoditat. Les rendes es van reduir, però gairebé al final del partit, el Cambrils va tornar a reaccionar en atac i va saber administrar les rendes aconseguides fins al resultat final de 74 a 56.
El proper partit de l'equip serà dissabte vinent a la pista del CB Viladecans-CB Sant Gabriel.

Infantil A-2 interterritorial

CB La Selva 73 - CB Cambrils 56

Segona derrota dels cambrilencs en la fase interterritorial. El la Selva va començar marcant distàncies i els cambrilencs van remuntar el marcador fins a capgirar-lo un punt amunt. A la segona part, però, els selvatans van anar agafant un avantatge que ja no va ser neutralitzat pels jugadors del CB Cambrils. Un altre cop, la falta d'encert a cistella va condemnar els cambrilencs.
La propera setmana el CB Cambrils juga a casa davant el Cantaires de Tortosa.

Hoquei

CH Vila-seca 1 - Cambrils CH 7

Victòria del Cambrils a la pista del Vila-seca per 1 a 7. En els minuts inicials, els dos equips van tener les seves oportunitats, les més clares de l'equip cambrilenc per part d'Oriol i Arcos, mentre que el porter Joan Tasies també es lluïa per evitar el primer gol local. Als 14 minuts de joc, Oriol marcava el primer gol cambrilenc, poc després que l'àrbitre li anulés un gol al Vila-seca. Uns segons més tard, novament Oriol marcava el 0 a 2. Minuts després, Jordi Mirado va sortir a la pista i marcava el 0 a 3. A falta de cinc minuts pel descans, l'àrbitre va xiular un penal a favor dels locals, que el jugador del Vila-seca va fallar. Més tard, Arcos xutava una pilota per l'escaire, però no va aconseguir marcar, mentre que a 21 segons del final, l'àrbitre va treure una targeta blava a Jordi Mirado. La falta directa però no va ser aprofitada pel Vila-seca.
En la segona part van seguir les oportunitats del Cambrils per augmentar el marcador. En el minut 4 de la represa, Arcos va tenir una oportunitat i, un minut després, Oriol estavellava una pilota al pal. Un minut més tard, Marcos aconseguia el 0-4 amb un gol que va entrar per sota les cames del porter. Quan faltaven 18 minuts pel final del partit hi va haver una falta directa en contra del Cambrils per targeta blava a Arcos, que Joan aprofitava per lluir-se i aturar-la. Sis minuts més tard, Robert Mena feia el 0-5. A falta de set minuts Marcos feia un gol que donava el 0-6 al Cambrils. Poc després, el Vila-seca aconseguia el seu gol de l’honor.1-6.
Per altra banda, cal destacar que el juvenil Sergi Blanco va sortir a la pista a falta de sis minuts pel final del partit, suposant el seu debut en l’equip sènior del Cambrils. Posteriorment a falta de cinc minuts, el Vila-seca arribava a la desena falta el que va donar una oportunitat al Cambrils de marcar, cosa que va aprofitar Sergi per aconseguir el seu primer gol en el dia del debut i aconseguir el 1-7.
El proper partit serà a casa, el proper dissabte a la nit, contra el CH Juneda

Handbol

H Sant Joan Despí 29 - CH Cambrils 26

Primera derrota de l'any 2013, per a l’equip sènior d’handbol que, ahir diumenge, va caure a la pista de Sant Joan Despí, després d’un partit molt intens i disputat que els locals van decidir en el darrer quart d’hora. El partit va començar amb els cambrilencs molt concentrats en el que havien de fer. El seu joc ràpid i la intensitat defensiva van sorprendre als barcelonins i durant els primers deu minuts van ser els clars dominadors de la situació gaudint de fins a quatre gols d’avantatge (2-6), però els locals poc a poc van anar agafant el lloc i aconseguint frenar els atacs cambrilencs i portant la igualtat al joc i al marcador. A falta de poc més de cinc minuts per al descans, els barcelonins van prendre la iniciativa per primer cop al partit, però els visitants no van deixar de lluitar i arribaven al descans a tan sols un gol dels locals. (14-13).  
El pas pels vestidors va servir als cambrilencs per prendre aire i tornar a la pista amb plenes opcions d’aconseguir el triomf. L’inici del segon temps va ser una mica erràtic per part dels dos equips, però els visitants van poder avançar-se i manar en el marcador durant alguns minuts, tot i que la renda va ser sempre molt petita i els barcelonins van poder deixar-la en res a falta de l’últim quart d’hora (21-21). Llavors els cambrilencs van notar la falta de més recanvis i els locals van aconseguir una renda de tres gols que esdevindria gairebé definitiva (26-23). D’aquí fins al final, els visitants ho van intentar de totes maneres, però les aturades del porter local i alguns errors en les passades, van acabar donant la victòria als barcelonins. 
D’aquesta manera els cambrilencs perden gairebé totes les opcions d’accedir a la fase d’ascens i hauran de lluitar per entrar a la fase de permanència amb el màxim de punts possibles.
El proper cap de setmana l’equip cambrilenc, rebrà el Polinyà en un partit molt important de cara a aconseguir dos punts més per a la fase de permanència.

Altres resultats (Juvenil masculí): H Claret 23 – 33 CH Cambrils

Futbol sala

Àrea d'Esports Hospitalet 4 - CFS Mediterrani 3

El CFS Mediterrani va caure derrotat injustament per 4 gols a 3 a la pista de l'Hospitalet, després de realitzar el millor partit de la temporada davant, possiblement, el millor equip de la categoria.
Els primers instants del partit van ser elèctrics i ja es va poder comprovar que l'equip local no es trobava còmode davant el bon plantejament tant defensiu com ofensiu que li va proposar el Mediterrani. Tot i això un error del conjunt cambrilenc va ser aprofitat per l'equip local per avançar-se en el marcador, però dos minuts més tard Hèctor va empatar el partit després de robar la pilota a l'últim defensor local, encarar el porter i superar la seva sortida. Sense temps de reacció, l'equip local novament va tornar a avançar-se gràcies a un xut de llarga distància. Després, el Mediterrani va saber reaccionar gràcies a un gol de Fran després d'una jugada col·lectiva. A partir del 2 a 2, el partit va entrar en una fase on el domini de la pilota i el control del partit va ser de l'equip local el qual va començar a pressionar la sortida de pilota del conjunt cambrilenc, que va sentir-se molt còmode defensant el continu atac local. Quan faltaven poc més de sis minuts pel descans, Alexis va avançar al Mediterrani culminant un contraatac que va sorprendre l'equip local. Amb el resultat en contra a l'equip local se'l va veure nerviós i accelerat per empatar el partit i tot i tenir diverses ocasions per fer-ho es va arribar al descans amb el resultat de 2 a 3 a favor del Mediterrani.
La segona part va començar tal i com va acabar la primera, l'Hospitalet pressionat la sortida de pilota del Mediterrani i el Mediterrani defensant-se de manera perfecta. Tot va canviar a partir de l'expulsió d'un jugador local per doble groga, ja que durant els dos minuts on el conjunt cambrilenc va tenir superioritat numèrica no va saber com administrar-la i una errada defensiva de marcatge va ser aprofitada pel conjunt local per empatar el partit a falta de cinc minuts per acabar. Amb l'empat a 3 gols al marcador i de nou amb els dos equips al complert, l'Hospitalet va posar setge a la porteria del Mediterrani disposant de diverses oportunitats per empatar. El Mediterrani per la seva part, de tant en tant, va posar la por al cos al conjunt local amb diversos contraatacs. En el darrer minut del partit l'àrbitre, en una decisió molt protestada pels jugadors i delegats cambrilencs, va concedir per error un còrner a l'equip local quan faltaven vint segons per la fi del partit. Arrel d'aquest còrner, l'Hospitalet va fer el definitiu 4 a 3 gràcies a un xut llunyà d'un jugador local el qual va ser desviat per un jugador del Mediterrani fent inútil l'estirada de Milan.
Els jugadors i delegats cambrilencs van protestar la decisió arbitral i aquest va decidir fer fora tant el delegat com a l'ajudant.
A la fi del partit diversos jugadors del Mediterrani i els delegats van demanar explicacions a l'àrbitre al·legant que els havia perjudicat molt amb l'última decissió presa.
El proper cap de setmana, l'equip cambrilenc es desplaçarà a la pista del Club Futbol Sala Vandellòs. 

Comenta aquest article