Informació general

Els treballadors municipals acamparan avui a la plaça de l'Ajuntament contra l'ERO i les retallades

Per Redacció

Imatge de l'assemblea de treballadors que va fer-se el passat divendres al migdia a la sala de plens

La Junta de Personal i el Comitè d’Empresa de l’Ajuntament de Cambrils ha convocat, avui dijous i demà divendres, una mobilització contra els pressupostos municipals que es presentaran en una sessió plenària extraordinària, aquest divendres 15 de febrer.
Segons el comunicat de premsa emès per la Junta de Personal i el Comitè d'Empresa, "els treballadors municipals protesten contra aquest pressupost de l'any 2013, perquè ja s’ha anunciat que tindrà com a conseqüència la presentació d’un ERO que significarà l’acomiadament de 45 treballadors, en un llistat que l’equip de govern encara no ha concretat a quins serveis i treballadors afectarà". Davant d'això, "els treballadors denuncien que aquestes mesures agreujaran la situació provocada pels acomiadaments que ja s’han produït les darreres setmanes. Aquests acomiadaments i retallades formen part d’una política d’assalt als drets socials i laborals dels cambrilencs. Els treballadors defensen que aquesta política d’erosió no porta a una millora de la situació dels cambrilencs. Ben al contrari, perjudica tots els ciutadans de Cambrils perquè porta a la disminució dels serveis públics que l’Ajuntament presta a tothom".

Acampada a la plaça de l'Ajuntament i assistència al ple extraordinari

La mobilització d'avui dijous començarà a les 15 hores de la tarda, amb una concentració-trobada a la plaça de l’Ajuntament. A les 18 hores de la tarda es llegirà un manifest i es farà una cassolada. La concentració es mantindrà fins l’endemà, divendres 15, a les 8.50 hores en què els concentrats assistiran al ple extraordinari d’aprovació inicial del pressupost. Els treballadors duran pancartes en contra de les retallades. Aquests, amb la implicació i la responsabilitat directe d’UGT, fan una crida a tota la ciutadania a sumar-s’hi de manera cívica per defensar el manteniment dels serveis públics de tots els cambrilencs. Cal destacar que, des de la Taula pel Suport a l'Educació de Cambrils també s'ha emès un comunicat per confirmar la seva adhesió a aquesta iniciativa.

Comenta aquest article