Societat

Consuelo Aguadé, veïna de Cambrils, rep la Medalla Centenària

Per Redacció



Imatge de Consuelo Aguadé, acompanyada de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre –Manolita Cid– i l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau
Consuelo Aguadé, veïna de Cambrils, va rebre ahir al matí, la Medalla Centenària que entrega el Departament de Benestar Social i Família, amb motiu del seu centenari. La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre –Manolita Cid– i l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– van ser les encarregades de fer l'entrega al domicili de l'homenatjada, on també hi eren presents familiars i amics.

Consuelo Aguadé i Vilalta va néixer el 10 de febrer de 1913 a Barcelona. Va conèixer el seu marit quan tenia 16 anys i s’hi va casar als 21 anys. Durant la dècada dels 60, el matrimoni es va traslladar a Cambrils. La senyora Aguadé ha treballat de mestressa de casa.
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari.

Comenta aquest article