Societat

L'Ateneu Roig organitza una nova sortida excursionista per les muntanyes de Prades

Per Redacció

Paisatge proper al municipi de Capafonts

Aquest proper diumenge, 17 de febrer, l'Ateneu Roig de Cambrils organitzarà una nova sortida excursionista. En aquesta ocasió serà un ruta pel cor de les muntanyes de Prades. En l'excursió es visitarà el municipi de Capafonts i, a partir d'allí s'iniciarà un itinerari circular per la Roca Foradada, la Cova del Grèvol, el Pont de Goi, la Cova Gralles, per acabar visitant la Font de la Llúdriga i tornar a Capafonts.

Es tracta d'una sortida de dificultat fàcil, on es recorreran uns 9,65 quilòmetres i un desnivell de 360 metres, amb una durada d'unes 4 hores. El lloc de sortida es farà des de l'aparcament situat al carrer de Moragues i Barret, a tocar de la carretera de Montbrió, al barri de la Parellada, a les 9 hores del matí. El transport es farà en cotxes particulars compartits entre les diferents persones assistents. Es recomana portar un calçat de muntanya adequat, protecció solar i labial, roba d'abric i menjar i aigua.

Per conèixer més detalls d'aquesta ruta es pot visitar la següent adreça electrònica: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=2933387


Comenta aquest article