Cultura

La sala Àgora acull la mostra pictòrica "Espai Obert", un recull d'obres de quatre artistes nascuts a l'antiga Unió Soviètica

Per Berta Ruiz

L'exposició es pot visitar fins el proper 8 de març a la sala Àgora

Des del passat divendres al vespre es pot visitar a la sala Àgora de l'edifici consistorial, l'exposició de pintura "Espai obert", que reuneix les obres de diferents artistes nascuts a l'antiga Unió Soviètica. Concretament, es tracta dels artistes Olga Syskova, Dmitry Lysogorov, Alexander Bazarin i Armen Gasparyan. L'acte de presentació va anar a càrrec del regidor de Cultura de l'Ajuntament, Francesc Garriga.

Alexander Bazarin va néixer l'any 1963 a Gorkij (Rússia), Armen Gasparyan va néixer l'any 1966 a Kapan (sud d'Armènia), Dmitry Lysogorov va néixer l'any 1947 a Kobrin (Bielorússia), mentre que Olga Syskova va néixer a Ekaterinburgo, l'any 1970. Tots ells són pintors nascuts a diferents llocs de l'antic imperi soviètic que estudiaven a Sant Petersburg. Aquest fet en comú fa que les seves obres reuneixin unes arrels nacionals comunes i l'experiència de l’Escola Acadèmica de Pintura. En els seus treballs, Bazarin, Syskova i Gasparyan reflexen un món irreal i oníric, mentre que l’artista Lysogorov presenta uns treballs on hi plasma la naturalesa segons la seva visió interior.
La mostra pictòrica es podrà visitar a la sala Àgora fins el proper 8 de març.

Un moment de l'acte de presentació, el passat divendres al vespre

Comenta aquest article