Societat

L'Aula de Gent Gran de Cambrils celebra el 15è aniversari amb un dinar que aplega 80 persones

Per Redacció

Lluís Álvarez, Montserrat Massagué i Josep M Vallès, els tres presidents que ha tingut l'entitat, en el moment de tallar el pastís commemoratiu (Imatge cedida per Lluís Rovira Llurba)

L'Aula de Gent Gran va celebrar els 15 anys d'implantació a Cambrils amb un dinar a la fonda Montserrat, el passat divendres 1 de febrer, que va acollir unes 80 persones. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; la vicerectora de Comunitat Universitària de la URV, Maria Bargalló; la coordinadora de les aules universitàries de la URV, Isabel Miró i el president de l'Aula Universitària de la Gent Gran de Cambrils, Lluís Álvarez. La part protocol·lària de l'acte va estar protagonitzada pels parlaments dels representants de la URV i de l'Ajuntament, a més del president de l'Aula Universitària cambrilenca. En aquest apartat del dinar també es va fer un reconeixement a Josep M Vallès com a primer president de l'Aula Universitària de Cambrils. Cal dir que en aquesta quinze anys hi ha hagut tres presidents: Josep M. Vallès, Montserrat Massagué i, des de fa un parell d'anys, ocupa el càrrec Lluís Álvarez.

L'actual curs de l'Aula Universitària, a Cambrils, es va posar en marxa el passat 10 d'octubre amb la xerrada a càrrec de la presidenta de la Fundació Joan Miró, Rosa M. Malet. Enguany compta amb una inscripció de 176 alumnes, una xifra similar a la de l'any passat. Segons ha explicat Lluís Álvarez a Revista Cambrils Diari Digital, la gent es pot apuntar a les aules a partir dels 45 anys d'edat.

Els participants a la celebració d'aquest passat divendres, a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer (Imatge cedida per Lluís Rovira Llurba)

Comenta aquest article