Cultura

El Centre Cultural i Ocupacional enceta, avui, el seu nou horari de tarda

Per Redacció

Imatge de l'edifici del Centre Cultural i Ocupacional

A partir d'avui, 4 de febrer, el Centre Cultural i Ocupacional enceta el seu nou horari de tarda. A partir d'ara, el Centre Cultural obrirà de dilluns a divendres, de les 15 a les 22 hores. Amb la supressió de l'horari de matí, la nova ubicació del departament de Cultura estarà a l'Ajuntament.
Per altra banda, cal destacar que actualment està obert el període de matrícula per als cursos i tallers que s'impartiran al Centre Cultural entre els mesos de febrer i juny, en un horari de tarda. Entre d'altres propostes hi ha la de dibuix i pinutra, creativitat&english, dansa oriental, salsa i bachata, pilates, ioga, tonificació corporal, tai-txí o diferents cursos d'iniciació al tast de vins o la creació d'un arbre genealògic. Aquests cursos se seguiran impartint al Centre Cultural. Les inscripcions es poden fer a l'OAC o a través de l'adreça www.cambrils.cat/inscripcions.

El Servei Local de Català –instal·lat fins ara a les dependències del Centre Cultural– també canvia la seva ubicació i es trasllada a l'Ateneu Juvenil. De fet, aquests dies, entre l'1 i el 8 de febrer, està obert el període de matriculació per als cursos del segon quadrimestre. La inscripció es pot fer en un horari de dilluns a dijous de les 10 a les 13.30 hores i de les 16 a les 19 hores i els divendres de les 10 a les 14 hores.

Comenta aquest article