Cultura

El grup "Apel·les Carod Quartet" actua a la Sala Jamboree Jazz Club de Barcelona

Per Redacció

Actuació del grup "Apel·les Carod Quartet" amb el cambrilenc en primer terme

El cambrilenc Apel·les Carod va actuar, el passat 28 de gener, a la Sala Jamboree Jazz Club de Barcelona, icona del jazz barceloní, dins el marc del WTF Jam Session. El grup "Apel·les Carod Quartet" està format per Apel·les Carod al violí, Miquel Biarnès a la bateria, Ismael Alcina al baix i Joan Borràs al piano i teclats.

El quartet de jazz va ser l’encarregat d’obrir la sessió del dilluns, de les habituals Jam Sessions de la sala, amb un concert impressionant d’una hora i quinze minuts amb obres del mateix Apel·les Carod, Zbigniew Seifert i Miles Davis, entre d’altres. Tot i ser un grup novell, la sala de concerts amb una gran assistència de públic va vibrar amb la qualitat, la passió i la il·lusió dels membres del grup, tots estudiants dels últims cursos de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) en les especialitats de jazz i música moderna.

El concert va finalitzar amb l’habitual Jam Session dels dilluns amb músics reconeguts i joves cracks. A les WTF del Jamboree Jazz Club hi han passat importants músics com Avishai Cohen, Bill McHenry, Llibert Fortuny, Horacio Fumero, Albert Bover o Gorka Benítez.

Comenta aquest article