Informació general

Finalitzen les emissions de la TDCamp

Per Cristina Sierra

Eva Salvat i Anna Folch editant les darrers notícies de l'informatiu

Aquesta mitjanit han finalitzat les emissions de la TDCamp. Ahir a les 14 hores va tenir lloc el darrer informatiu en directe de la TDCamp i la darrera entrevista del programa El Far, que va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–. En un dia emotiu, ja que Cambrils es queda sense mitjans públics municipals, els treballadors de la TDCamp van voler sortir en pantalla en el darrer minut de l'informatiu per donar les gràcies als cambrilencs i cambrilenques. Acte seguit, van donar pas a un vídeo de comiat.

L'alcaldessa de Cambrils, durant l'entrevista al programa El Far, va voler enviar un missatge als "professionals de la TDCamp" i els hi va agrair la feina de "qualitat" que han fet al llarg d'aquests sis anys. El passat 23 de gener, Dalmau va anunciar el tancament de la TDCamp i de Ràdio Cambrils i va apuntar que l'Ajuntament no podia fer front als 435.000 euros del seu cost i que s'havia intentant mantenir el servei fins al darrer moment però que no va ser possible.

Ràdio Cambrils, que tenia 28 anys d'existència, va deixar d'emetre el passat divendres 25 de gener a les 13 hores, amb una Carme Serra molt emocionada i donant les gràcies a tots els oients de la ràdio. D'altra banda, Televisió de Cambrils, ara TDCamp, va néixer al desembre de 2006 i durant aquests anys s'han registrat més de 1.000 hores de gravació. De moment, els estudis de Ràdio Cambrils i TDCamp continuaran tancats i les cintes passaran, segurament, a formar part de l'Arxiu Municipal.

Moments previs a l'inici del programa El Far, amb l'entrevista a l'alcaldessa Mercè Dalmau

Comenta aquest article