Esports

El Centre de Dansa de Cambrils participa en el I Concurs Nacional de Dansa a Tarragona

Per Redacció

Aquest passat cap de setmana Tarragona va acollir el I Concurs Nacional de Dansa organitzat per l'Asociación Nacional para el Apoyo y Promoción de la Danza en España (ANAPRODE) i Confédération National de Danse (CND) de França. Aquest concurs fa 17 anys que se celebra a França, on gaudeix de prestigi a nivell europeu.

Totes les candidates del Centre de Dansa de Cambrils van obtenir premis. En la categoria amateur Raquel Pellicero va rebre la menció del jurat en ball clàssic de grau elemental 1, Aïna Milan va aconseguir el segon premi en ball contemporani de grau preparatori, Tatiana Izquierdo es va endur el tercer premi en ball contemporani de grau preparatori, mentre que el tercer premi en contemporani de grau elemental 1 va ser per Sílvia Matas, i finalment la menció del jurat en hip-hop de grau elemental 2 va ser per Alba Folch.

Pel que fa a la categoria preprofessional, Andrea Soto i Ariadna Expósito van aconseguir els tercers premis en ball clàssic de grau elemental 1 i elemental 2. Clara Parra va aconseguir el tercer premi en ball clàssic del grau mitjà 1 i el segon premi en ball contemporani de grau superior.

Al concurs, que es va celebrar al Palau de Congressos de Tarragona, van participar-hi 440 ballarins i ballarines d'entre 8 i 25 anys.

Comenta aquest article