Cultura

Es presenta "A Cambrils Petits Luxes", una iniciativa que vol potenciar la cultura al municipi

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Eduard Pellicer, Jacob Pallarès, Àngel Panicello i Joan Colom, ahir al Siddharta

Ahir al matí es va presentar la iniciativa "A Cambrils Petits Luxes", un projecte impulsat per la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC) que neix amb l'objectiu de potenciar la cultura al municipi. La presentació, que es va fer al Siddharta, va anar a càrrec d'Àngel Panicello i Eduard Pellicer, membres de la NAC, i de Jacob Pallarès i Joan Colom, com a representants dels locals que han recolzat la iniciativa.

Tal com va explicar Panicello, a partir del mes de febrer s'iniciarà el projecte que consistirà en actuacions d'artistes d'àmbit local i provincial en diferents locals de Cambrils. "La idea és agrupar tots els locals que estiguin interessats en desenvolupar la cultura a Cambrils i oferir als artistes que mostrin les seves creacions en directe", va apuntar. De moment, els locals que acolliran les actuacions durant el mes de febrer són: Adagio Cafè restaurant, Cafè El Passeig, Mara's Bar Cultural, Mar de Música i Siddharta. Cal dir que la programació es podrà consultar a la pàgina de Facebook de "A Cambrils Petits Luxes" i també a l'agenda de Revista Cambrils Diari Digital.

"Esperem ser bastants més locals i fer de Cambrils un referent en el sentit de la cultura que es mou en els locals"

El membre de la NAC va afirmar que, "esperem ser bastants més locals i fer de Cambrils un referent en el sentit de la cultura que es mou en els locals". Panicello va explicar que la NAC coordinarà els tractes entre els artistes i els locals i també donaran suport tècnic als locals. De moment, la programació del febrer compta amb 15 actuacions diverses de petit format però s'espera poder arribar a les 30 actuacions en els propers mesos. "Si els locals s'adhereixen, la cultura estarà repartida equitativament en horaris", va apuntar. Els locals que vulguin participar en el projecte es poden informar a través de la seva pàgina de Facebook.

Un projecte que neix amb l'objectiu de potenciar la petita economia i donar a conèixer nous artistes

Els impulsors de "A Cambrils Petits Luxes" van explicar que portaven temps treballant en aquest projecte i que el volien iniciar abans però es van esperar perquè volien fer les coses bé. Des de la NAC s'ha apostat per una iniciativa que neix amb l'objectiu de potenciar la petita economia i de donar a conèixer nous artistes i oferir-los la possibilitat de mostrar les seves creacions en directe. "A Cambrils Petits Luxes" compta amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article