Informació general

El PSC lamenta el tancament dels mitjans de comunicació públics locals i critica la "ineptitud" de l'alcaldessa

Per Redacció

Aspecte de les instal·lacions de la TDCamp i la Ràdio Cambrils

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Cambrils ha lamentat, en un comunicat de premsa, la decisió del govern municipal de tancar de forma definitiva la ràdio i la televisió públiques de Cambrils. El comunicat diu: "des del PSC, ens solidaritzem amb els nou treballadors que seran acomiadats en els propers dies, tal i com es va fer fa uns mesos amb set treballadors de la ràdio i la televisió que integraven la plantilla, una xifra que cal sumar-la a l’anunci d’acomiadament de 14 treballadors municipals anunciada fa uns dies pel consistori. Amb aquesta decisió del govern municipal de CiU, el PP i la PLIC, Cambrils esdevindrà, en uns dies, un municipi orfe de mitjans de comunicació públics, mitjans que garanteixen la pluralitat informativa i al mateix temps serveixen per cohesionar socialment la ciutat".

"Un cop més, la crisi econòmica no és més que l’excusa per tapar la ineptitud de l’alcaldessa –Mercè Dalmau– per afrontar el repte de governar el municipi mantenint tot el llegat que va trobar dels anteriors mandats"

Des de la formació socialista afirmen que, "un cop més, la crisi econòmica no és més que l’excusa per tapar la ineptitud de l’alcaldessa –Mercè Dalmau– per afrontar el repte de governar el municipi mantenint tot el llegat que va trobar dels anteriors mandats i que ara pretén dilapidar. El grup municipal del PSC considera molt greu que aquest govern s’hagi permès tancar un mitjà de  comunicació com és Ràdio Cambrils amb més de 25 anys d’història, un mitjà de comunicació pel qual han passat centenars de treballadors i col·laboradors, alguns dels quals avui en dia es dediquen de forma professional al món de la comunicació. El tancament de la TDCamp demostra un cop més la manca de lideratge polític de l’alcaldessa de Cambrils Mercè Dalmau que ha estat incapaç d’aconseguir mantenir un servei creat fa sis anys i que ha estat valorat positivament pels ciutadans, tal i com demostraven els diferents estudis d’audiències. El tancament de la ràdio i la televisió de Cambrils no és res més que la confirmació de la manca de projecte polític de l’actual govern municipal que s’està caracteritzant pel tancament d’infinitat de serveis públics i d’atenció a les persones. A més, un altre cop l’alcaldessa Mercè Dalmau, en la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació per anunciar el 'cessament de les emissions', ha intentat tornar a carregar les culpes d’aquesta decisió a la gestió de l’anterior govern municipal, una cantarella habitual des de l’inici del mandat que considerem una excusa de mal pagador en aquests moments de la legislatura.

El PSC de Cambrils reclama al govern municipal que "expliqui ben aviat com garantirà que els ciutadans de Cambrils tindran accés a les sessions plenàries un cop s’ha confirmat que la ràdio i la televisió del municipi deixarà d’emetre aquests plens".

Comenta aquest article