Informació general

Els Mossos d'Esquadra detenen nou persones per amenaçar i extorsionar un empresari cambrilenc

Per Redacció

Vista àeria del polígon Belianes

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cambrils van detenir, el passat 17 de gener, nou persones per un delicte d’amenaces i extorsions a un empresari cambrilenc. A primera hora de la tarda del mateix dia, un grup de persones es van presentar en una empresa càrnica situada al polígon industrial de Belianes, amb el pretext de reclamar 21.000 euros d’un presumpte deute que tenia l’empresari. Els homes van atemorir el gerent i els treballadors de l’empresa, assegurant que havien comprat aquest deute i eren els nous creditors als quals calia satisfer l’esmentat pagament.
 
Els Mossos van ser alertats dels fets i van adreçar diverses patrulles al lloc. En arribar-hi, van localitzar les nou persones amenaçant al personal de l’empresa. El gerent va explicar la situació als agents i que l’estaven extorsionant perquè lliurés les claus dels vehicles de l’empresa, mentre no es feia efectiu el pagament. Arran dels fets els agents van detenir les nou persones que havien protagonitzat els incidents. Totes elles són de nacionalitat espanyola, excepte una que és de nacionalitat argentina, amb domicili a localitats com Barcelona, Montornès del Vallès i Vilafranca del Penedès.

 Els detinguts, la majoria d’ells amb antecedents policials, van passar a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció núm. 4 de Reus, el passat 18 de gener, i el jutge va decretar per tots ells la llibertat amb càrrecs.

Comenta aquest article