Informació general

Les fortes ratxes de vent provoquen la caiguda de diferents arbres i el tancament de les instal·lacions esportives

Per Berta Ruiz

Arbre caigut a l'avinguda dels Països Catalans

Cambrils va patir, ahir, una intensa jornada de vent. Des de primera hora del matí fins al vespre, les ratxes de vent de mestral van ser molt intenses. A conseqüència de la ventada, es van produir diferents incidències. Hi va haver la caiguda d’alguns arbres a diferents punts del municipi com a l’avinguda dels Països Catalans, al carrer dels Nards, al carrer de Rosa dels Vents o al carrer del Sindicat, on també va caure un arbre jove. Segons fonts municipals, tots aquests punts estan senyalitzats i seran retirats pel servei de jardineria. Cap d’aquests va ocasionar cap dany material ni personal.

A causa del fort vent, ahir a la tarda, cap a dos quarts de sis, es van tancar les instal·lacions esportives municipals, per motius de seguretat. La carpa municipal també es va tancar per precaució. A la plaça d’Espanya es va desprendre una part d’una façana. Els bombers van retirar la part que quedava per caure i es va acordonar la zona. Aquest matí, tècnics municipals passaran a revisar la zona i a valorar l’estat de la façana. Per altra banda, es va desprendre una de les vidrieres del Patronat de Turisme, que dóna a l’interior del Parc del Pescador i que, avui serà reparada.  

Cal destacar que Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) va activar la prealerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT pel risc de forts vents a tota la demarcació de Tarragona, a les Terres de l’Ebre a les comarques del sud de Barcelona i a la Catalunya Central.

Zona acordonada a la plaça d'Espanya

El vent va fer caure un arbre jove al carrer del Sindicat

Comenta aquest article