Cultura

El Centre de Normalització Lingüística organitza cursos del programa Aprèn.cat del SOC per a persones aturades

Per Redacció

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus torna a organitzar cursos del programa Aprèn.cat del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català, derivades per l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG). Els dos cursos, de nivell Bàsic 1, es faran tant a Cambrils com a Reus, entre els dies 28 de gener i 27 de febrer.

Aquests cursos són  fruit de la col·laboració iniciada l’any 2011 entre el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). En concret, mitjançant aquest programa anomenat Aprèn.cat, a Reus i a Cambrils s’han format més de 225 persones i s’han dut a terme, fins ara, un total de deu cursos intensius de 45 hores. A tot Catalunya, des de la fase de pilotatge fins a l'extensió del programa a tot el territori, s'han organitzat un total de 155 cursos amb prop de 2.500 inscripcions.


D’altra banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) començarà entre febrer i març, la majoria dels cursos de català d’aquest quadrimestre al Priorat i al Baix Camp, concretament a Falset, l’Hospitalet de l’Infant, Cambrils i Reus. Es poden consultar les dates exactes i els horaris a www.cpnl.cat/reus.

Comenta aquest article