Cultura

La Biblioteca Municipal entrega els premis als Superlectors de l'any 2012

Per Berta Ruiz

Imatge de grup dels Superlectors de la Biblioteca de l'any 2012, acompanyats de l'alcaldessa, Mercè Dalmau, del regidor de Cultura, Francesc Garriga, i la bibliotecària, Rosa M. Fusté

El passat dilluns a la tarda, la Biblioteca Municipal va organitzar l'entrega de premis als Superlectors de l'any 2012. Com es ve fent cada any, la Biblioteca va premiar aquells lectors i lectores que, al llarg de tot l'any passat, van fer un major ús del servei de préstec. L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa –Mercè Dalmau– i del regidor de Cultura, Francesc Garriga.
Els premis es van repartir en diferents franges d'edat. Així doncs, en l'apartat de lectors de fins a 6 anys, la Superlectora de 2012 va ser Candela Lapeira Botelho amb 31 préstecs; en la categoria d'entre 7 a 11 anys, el premi va ser per a Andreu Dalmau Ramírez de Arellano amb 176 préstecs; en l'apartat de 12 a 17 anys, la Superlectora de l'any passat va ser Yaiza Tapia Polaina amb 68 préstecs, mentre que en la categoria d'adults, Erika Corral Romero va obtenir el premi amb 224 préstecs realitzats durant 2012. En l'apartat d'entitats, el premi va ser per a l'escola La Bòbila amb un total de 457 préstecs. Finalment, també es va fer un reconeixement a la usuària amb el carnet més jove, que va ser per a Irene del Castillo Martí, nascuda el juliol de 2011.

Per acompanyar la tarda de festa, Montse Parra va explicar "Contes de Xocolata" a la canalla que va reunir-se, a la planta baixa de la Biblioteca Municipal. També es va repartir coca de xocolata per a tothom.

Montse Parra explicant diferents contes a la canalla

La bibliotecària Rosa M. Fusté repartint coca de xocolata

Comenta aquest article