Informació general

CDC manté obert el seu període de reflexió sobre la continuïtat dels pactes de govern amb el PP

Per Redacció

Imatge de l'anunci de pacte de govern entre PP, CiU i la PLIC, el 27 de maig de 2011, amb els tres caps de partit: Carme Cros (PP), Mercè Dalmau (CiU) i Xavier Martí (la PLIC)

Convergència Democràtica de Catalunya encara ha de prendre una decisió sobre la continuïtat dels pactes que actualment té amb el Partit Popular de Catalunya a diferents administracions catalanes. En un comunicat emès ahir, CDC afirmava que encara no s'havia pres cap decisió sobre aquests pactes i que ara per ara, "CDC manté obert el seu període de reflexió, tal i com ja va avançar el seu secretari general Oriol Pujol en la roda de premsa posterior a l'executiva del partit del passat 7 de gener i no prendrà cap decisió fins a finals de gener o principis de febrer".

L'Ajuntament de Cambrils és una de les administracions on CiU i PP, a més de la PLIC, formen pacte de govern i es podrien veure afectats per un possible trencament de relacions. Altres municipis catalans on CiU i PP mantenen pactes de govern són Reus, Torredembarra, Ulldecona, Vilallonga del Camp, Calafell, Gandesa, Badalona, Cabrils, Castell - Platja d'Aro, Cardedeu, Parets del Vallès, Sant Andreu de Llavaneres, Sitges, Santa Maria de Palautordera i Torroella de Montgrí. També hi ha pacte de govern a institucions com la Diputació de Barcelona i als consells comarcals del Baix Penedès, Terra Alta, Baix Ebre, Gironès i Maresme. A banda d'aquestes administracions, el PP també forma part de diferents organismes públics lligats a la Generalitat.

Comenta aquest article