Informació general

La regidoria d'Esports estudia diferents opcions per a reobrir la piscina municipal la setmana que ve

Per Cristina Sierra

Els carrers d'accés a la piscina municipal continuen tallats

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils està buscant solucions per a reparar la claraboia de la piscina coberta que es va endur el vent aquest passat dimarts. El regidor d'Esports –Lluís Abella– ha explicat, a Revista Cambrils Diari Digital, que des de la regidoria s'ha contactat amb una empresa de Bilbao que té les peces que necessiten. "És l'única casa que té les peces originals i estan mirant si ho tenen en estoc", ha apuntat.

Abella ha afirmat que també s'està treballant en un pla alternatiu mentre no es tinguin les peces per a reobrir la piscina dilluns o dimarts de la setmana que ve i que no posi en perill la seguretat de les persones. "S'està treballant en una alternativa per a que el sostre es pogués tapar amb alguna cosa i que no tingués cap problema de seguretat". El regidor també ha apuntat que els carrers d'accés a la piscina continuaran tallats per motius de seguretat i que la circulació es restablirà quan s'asseguri el sostre de la piscina.

Els tècnics revisaran totes les claraboies per evitar més problemes

El regidor d'Esports ha explicat que els tècnics revisaran totes les claraboies dels dos pavellons per evitar més problemes. Abella ha afirmat que els tècnics havien avisat que, "per anar bé, s'haurien de canviar les claraboies del pavelló 2", ja que fa temps que hi ha goteres. "A la piscina no hi havia goteres però hem tingut el problema amb aquesta ventada i m'imagino que a la piscina, en 17 anys que fa que existeix, no s'ha fet mai cap actuació".

Abella ha destacat que la regidoria és conscient que "el pavelló s'ha de tenir en condicions" i que en els últims mesos s'ha fet "alguna reparació". Per últim, el regidor ha manifestat que, en altres mandats, hi havien pressupostos damunt la taula que es volien destinar a arreglar el pavelló però que no es va fer res.

Comenta aquest article